top of page

Sat, Mar 11

|

Arkelstorp

Chakrabalansering & kristallskålshealing 2-dagars retreat på YinTorp

Energifyllt retreat för Dig som önskar veta mer om chakror, hormoner, frekvenser och energibalansering! Upplev hur dessa påverkas och balanseras genom kristallskålshealing av Susanne Lovensjö, YinTorp. Kollegan Louise Bergenrup, LevnadsBalans ger föredrag om Frekvensanalys, kost och levnadsvanor!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Chakrabalansering & kristallskålshealing 2-dagars retreat på YinTorp
Chakrabalansering & kristallskålshealing 2-dagars retreat på YinTorp

Tid och plats

Mar 11, 2023, 10:00 AM – Mar 12, 2023, 4:00 PM

Arkelstorp, Björkebodavägen 68 B, 291 57 Arkelstorp, Sverige

Om evenemanget

Hälsosannt tvådagars retreat i harmonisk miljö och balanserande livsenergi med fokus på hälsa inifrån och ut, uppifrån och ner, ända in i själen!

YinTorp är ett stillhetsretreat i flödande livsenergi, en rekreationsplats för återhämtning och naturlig livsenergi. Här finns flertalet rofyllda platser såväl inne som ute och i de urgamla skogarna är det lätt att glömma bort både tid och rum...

När du checkat in på YinTorp väljer du din sovalkov alternativt sovloftet för två. Vi börjar dagen med en testund och välkomstinfo om vad retreatet kommer att erbjuda med hänsyn till deltagarnas behov, önskemål och vädrets förutsättningar just dessa dagar. Medtag kläder för såväl inomhus som utomhusvistelse samt bra promenadskor.

Under dessa två dagar ingår föredrag, kristallskålshealing, meditationer, härliga skogspromenader, två luncher, ett kvällsmål, en frukostbuffe´samt övernattning i unika sovalkover/sovloft. Medtag egna sängkläder och handduk eller boka till mot extra kostnad.

Maten är hälsosannt vegetarisk, gluten- och mjölkfri. Meddela ev. matallergier i god tid, tack.

För den som önskar går det även att boka till frekvensanalys,https://levnadsbalans.se/tjanster, spabad och/eller massage mot extra kostnad.

Totalkostnad för 2-dagarsretreatet inkl. helpension endast 2 222 kr/p.

Begränsat antal platser, max 8 personer.

Hjärtligt välkommen!

Biljetter

  • December retreat

    The price also includes accommodation, food and drinks.

    SEK 2,222.00
    Sale ended

Total

SEK 0.00

Dela detta evenemang

bottom of page