top of page

Sun, Feb 05

|

Arkelstorp

Inspirationsdag med naturlig livsenergi 

Hjärtligt välkommen till en heldag med yoga, meditation och naturlig livsenergi i ett samarbete mellan Lotta Ihse & Susanne Lovensjö som båda är utbildade ISHTA yogalärare 500 timmar.

Registration is closed
See other events
Inspirationsdag med naturlig livsenergi 
Inspirationsdag med naturlig livsenergi 

Tid och plats

Feb 05, 2023, 10:00 AM – 4:00 PM

Arkelstorp, Björkebodavägen, 68 B, 291 57, Arkelstorp, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Hjärtligt välkommen till en heldag med yoga, meditation och naturlig livsenergi. En dag att upptäcka och njuta av det som är naturligt och välbehövligt för dig just nu. Du behöver inga förkunskaper för att delta.

Denna dagen är för dig som är nyfiken på och vill få möjlighet att uppleva Ishtainspirerad yoga och meditation i naturlig livsenergi.  ISHTA, som står för Integrerad Science av Hatha, Tantra och Ayrveda, är den klassiska hatha-yogan som integrerats med ett holistiskt sätt att se på människan, i samklang med modern forskning och en livsåskådning som skapar balans i livet. Det innebär att de olika passen anpassas bland annat utifrån dina förutsättningar, behov, omvärldens påverkan, årstid och väderlek. Med andra ord – yoga som ger dig naturlig livsenergi. Vi bjuder på lättare hälsosann lunch samt fika. Kostnaden för Inspirationsdagen är totalt 500 kr. Då ingår en inspirationsrabattkod på 300 kr som du kan använda vid bokning till vårt ISHTA inspirerade 3-dagars retreat 3-5 juni 2023.

Inspirationsdagen är ett samarbete mellan Lotta Ihse, Urban Balance club, och Susanne Lovensjö, Yintorp, som båda är utbildade ISHTA yogalärare 500 timmar.

Biljetter

  • Inspiration ticket

    The price includes an inspiration discount code of SEK 300 that can be used when booking for our ISHTA inspired 3-day retreat June 3-5, 2023.

    SEK 500.00
    Sale ended

Total

SEK 0.00

Dela detta evenemang

bottom of page