top of page

ons 18 okt.

|

Arkelstorp

ENERGIZE YOUR LIFE - Janesh Vaidya och Malin Barrling

I denna workshop kommer du att guidas av två experter : Janesh Vaidya och Malin Barrling - författarna till en av de mest sålda yogaböckerna i Sverige: Yoga Är Min Terapi.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
ENERGIZE YOUR LIFE - Janesh Vaidya och Malin Barrling
ENERGIZE YOUR LIFE - Janesh Vaidya och Malin Barrling

Tid och plats

18 okt. 2023 17:30 – 20:30

Arkelstorp, Björkebodavägen 68 B, 291 57 Arkelstorp, Sverige

Om evenemanget

  • Janesh Vaidya, VD för Vaidyas Ayurveda Village i Kerala, södra Indien, är en inspirerande föreläsare och författare. Hans sju böcker har publicerats på svenska och översatts till ytterligare åtta språk.
  • Malin Barrling, ayurvedayogaterapeut, har arbetat med yoga runt om i världen i 20 år. Hon skapar individuella yogaterapiprogram för sina klienters symtom samt utbildar framtida yogaterapeuter i att hjälpa människor att upprätthålla ett hälsosamt liv.

Temat i workshopen är hur man kan frigöra flödet av livsenergi genom att korrigera sin hållning. Under dygnets 24 timmar vistas vi människor naturligt i tre positioner - stående, sittande och liggande. På grund av vår moderna livsstil blir dessa tre ställningar onaturliga vilket leder till felaktiga kroppsfunktioner och därmed blockerar energin.

Motivet för detta tre timmar långa pass är att träna varje deltagare att korrigera sina kroppsställningar och hjälpa dem att gå, stå, sitta och sova i naturliga positioner, och på så sätt utöka fördelarna med yoga genom att utöva denna uråldriga visdom under dygnets 24 timmar - när de sitter på sitt kontor, är ute och går eller ligger i sin säng.

Kom ihåg att vår skönhet och attraktion inte bara beror på kvaliteten på vår hud eller vårt hår, utan på vår fysiska hållning. På grund av vår bekväma livsstil, blir våra muskler svagare för varje år och vår kropp visar symtom på ålderdom snabbare, vilket återspeglas i vår felaktiga hållning.

När vi korrigerar hållningen kan vi förbli friska och energifyllda genom att låta denvitala energin flöda fritt genom hela vår kropp och på så sätt förbli energiska under alla årstider och åldrar i vårt liv. Denna 24-timmars naturliga yogaövning kommer att hjälpa alla system i din kropp, så att du kan bibehålla en smidig funktion, särskilt i dina matsmältnings-, cirkulations- och andningssystem, vilket är nyckeln till optimal hälsa.

Tänk på hur du skulle kunna leva ditt liv med rätt hållning och på så sätt behålla din ungdomlighet och energi från morgon till kväll, måndag till söndag, januari till december och resten av ditt liv. Visst vore det fantastiskt?!

De första 20 bokade i varje stad har chansen att vinna en 2 veckor långt hälso-retreat på Vaidya's Ayurveda Village i Kerala, Indien. Motivera varför du bör vinna och kryssa för att du accepterar information från arrangören för att delta i tävlingen. Vinnaren med bäst motivering presenteras på plats under workshopsdagen och sista dagen att tävla är respektive stades workshops-datum (med reservation för tidigare slutsåld). Observera att vinnaren måste vara på workshopen för att få priset. Eventuell svensk vinstskatt som betalas av vinnaren.

Workshopen är på engelska och lätt att förstå.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av yoga eller ayurveda. Du kan medverka oavsett hälsotillstånd och ålder. 

Välkommen!

Dela detta evenemang

bottom of page