top of page

lör 27 apr.

|

YinTorp

Hälsoretreat – fördjupa din självläkning för en kropp i harmoni!

Hälsosannt 2-dagars retreat i harmonisk miljö och balanserande livsenergi med fokus på hälsa inifrån och ut, uppifrån och ner, ända in i själen!

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Hälsoretreat – fördjupa din självläkning för en kropp i harmoni!
Hälsoretreat – fördjupa din självläkning för en kropp i harmoni!

Tid och plats

27 apr. 2024 10:00 – 28 apr. 2024 14:00

YinTorp, Björkebodavägen 68 B, 291 57 Arkelstorp, Sverige

Om evenemanget

Under ledning av Fasteterapeut Louise Bergenrup, LevnadsBalans, och Yogalärare Susanne Lovensjö, YinTorp Hälsosann Livsenergi, blir du coachad och guidad genom föreläsningar, yoga, hälsosanna måltider och promenader där ämnet fasta som grund till fördjupad självläkning är i fokus.

Övernattning på YinTorp ingår samt samtliga hälsosanna måltider, fikor och drycker under hela vistelsen.

Flera olika boendealternativ finns att välja mellan; 6 st  sovalkover, 1 sovloft med plats för 2 p, sängplats i timmerstuga med plats för 3-4 p eller i timmerbod med plats för 2 p eller i tipitält som oxå har plats för 2 p. All mat är vegetarisk, gluten- och mjölkfri.

För att njuta fullt ut av YinTorps flödande livsenergi finns flera rofyllda platser för stillhet, återhämtning och reflexion såväl inne som ute. 

Målsättning är att Du efter den här helgen ska ha fått fördjupade kunskaper och ökad förståelse för vilken fantastisk förmåga kroppen har till utrensning, självläkning och inre hälsa. Detta bl a genom att fasta utifrån Din kropp/livsstil och beprövade fasteprotokoll, som då har potential att ge djup läkning, stabilare blodsocker, bättre sömn, föryngring, klarare tankar och minne, mm. Du erbjuds också ett individuellt samtal för att ev finna den av 7 olika sorters fasta som passar Dig just nu.

Yogapass med fokus på utrensning, såväl kroppsligt som mentalt, genom andningstekniker/pranayama och rörelser/asanas.

 

Totalkostnad för 2-dagsretreatet 2 999 kr/p.

OBS! Deltar du i något av de 1-dagaretreat som erbjuds i oktober 2023 samt januari 2024 har du både förtur och 400 kr rabatt till detta event. Anmäl och betala då senast 7 april.

För den som önskar går det även att boka Hälsoanalys genom frekvenser (läs mer på https://levnadsbalans.se/tjanster), spabad samt massage mot extra kostnad. För att hjälpa dig ytterligare på din hälsoresa erbjuds du att delta i en fastegrupp online under ytterligare 60 dagar.

Hjärtligt välkommen

Susanne & Louise

Biljetter

  • Hälsoretreat 2-dagars

    Övernattning, mat, fika och dryck ingår i totalpriset.

    2 999,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page