top of page

fre 10 maj

|

YinTorp

Mindfullt yogaretreat med vandring och skogsbad.

Kom till YinTorps 3-dagarsretreat just när bokskogens grönska är som vackrast, vårfåglarna kvittrar och naturen spirar av livsenergi. Mindfull yoga, vandringar, skogsbad och stillhet är vad du kan förvänta dig att uppleva.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Mindfullt yogaretreat med vandring och skogsbad.
Mindfullt yogaretreat med vandring och skogsbad.

Tid och plats

10 maj 2024 14:00 – 12 maj 2024 11:00

YinTorp, Björkebodavägen 68 B, 291 57 Arkelstorp, Sverige

Gäster

Om evenemanget

YinTorp är vackert beläget på ett litet Skånskt berg inbäddad i naturens grönska med unik utsikt. Här är det lätt att finna stillhet och ro såväl utomhus som inomhus, jäkt och stress upplöses så snart du landat in. Här behövs inga förkunskaper av något slag. Du kommer att få en introduktion och information under samlingen när alla deltagare är på plats. Ta gärna med dig kläder för både utomhus och inomhus mindfull yoga. Sitt/liggunderlag, promenadskor samt vattenflaska är också bra att ta med, kanske även badkläder för den som önskar ta ett uppfriskande dopp i Bergahålan, ett gammalt granitstenbrott i närheten. 

Hälsosanna gluten- och laktosfria vegetariska måltider samt all dryck under vistelsen ingår. Övernattning i mysig sovalkov eller sängplats i någon av timmerstugorna ingår, medtag egna sängkläder eller boka till mot extra kostnad, 175 kr/set. Önskas enkelboende eller dubbelboende bokas detta mot extra kostnad, 500 kr/p. Hör av dig om du har frågor kring detta så löser vi det efter bästa förmåga.

Totalpris 3 999 kr/p

Den som önskar boka till spabad eller massage kan göra det efter utcheck på söndagen!

Biljetter

  • Mindfullt yogaretreat 3-dagars

    Mindfull yoga, vandringar, skogsbad, 2 övernattningar, samtliga måltider samt all dryck ingår i totalpriset.

    3 999,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page