top of page
Att ge är att få!

Vi erbjuder två kostnadsfria möjligheter för Dig som vill uppleva YinTorp och den unika miljön här! Kanske vill du vara med och bidra till samskapandet och energiflödet eller så är du i stort behov av stillheten och att bara få vara men saknar ekonomiska förutsättningar.

IMG_65591.jpg

Hälsosann Karmayoga

Hälsosann karmayoga - volontär på YinTorp innebär att hjälpa till med det som utifrån säsong behövs; vårröjning, höststädning, trädgårdsarbete, odling, plantering, beskärning, växtinsamling, kreativt skapande, matlagning, reparationer mm.

 

Vår förhoppning är att var och en tar med något att äta som kan bli en del av en gemensam buffé. Medtag egen handduk och sängkläder.

Vistelsen, gemenskapen och övernattningen på YinTorp blir din ersättning.

Volontärarbete sker kontinuerligt och du kan anmäla intresse till info@halsosann.se och märk mailet Hälsosann karmayoga.

Vissa perioder behövs mer hjälp och då meddelar vi datum här:

Hälsosann Bhaktiyoga – kostnadsfri vistelse/event på YinTorp

Kostnadsfri vistelse/event på YinTorp erbjuds någon som verkligen skulle behöva det men som själv saknar ekonomiska förutsättningar. Beskriv varför just den personen/du mest behöver och bäst förtjänar det. Maila ditt förslag till info@halsosann.se och märk mailet Hälsosann bahktiyoga.

IMG_64661_edited.jpg
bottom of page