top of page
296486889_5503288286402838_3784167189504353319_n.jpg

Om Yintorp

Yintorp är en rekreationsplats för hälsosann livsenergi, naturskönt beläget på Oppmannabergets vackra sluttning. Här är naturens alla element ständigt närvarande i såväl energiflöde som stillhet. Hängmattesväva, naturduscha, tomglo och hitta hem i dig själv. Genom förundran väcks slumrande sinnen som skapar närvaro och medvetenhet. YinTorp erbjuder naturen i sin kraftfulla och läkande omfamning. 

Besök oss för en kortare eller längre vistelse, enstaka event eller återkommande yogaklasser. Välgörande massage, utespa med underbart naturskönt läge & YinTorps unika naturdusch finns att uppleva.

Stor barbequegrill finns för den som önskar grilla och strax intill ett litet köksutrymme med kyl/frys och enklare utrustning. 

Om Susanne

Genom livets universitet har jag åkt berg- och dalbana i verklighetens upp- och nerförsbackar. Motgångar har gett värdefull erfarenhet, insikter och lärdom. Det har utan tvekan varit avgörande när jag mött livskriser som livet utmanat mig med.

Meditation och tankekraft är och har alltid varit en viktig och betydelsefull del av livet för mig. En ständig nyfikenhet inom dessa områden förde mig in på Yogans väg. Min Indiske Guru – Ambady Ramchandre fann jag när jag för ett tiotal år sedan började resa till Indien. Genom honom har jag fördjupat mina insikter och kunskaper inom yogans värld på ett sätt som jag inte tidigare uppnått. Ett par månader om året bor jag på ett ayurvediskt yogaashram, får ayurvedabehandlingar och yogar varje dag, samtidigt som jag studerar och fördjupar mina kunskaper inom yoga och ayurveda. Alla dessa erfarenheter har lett till att jag alltmer lever ett yogiskt liv där yoga, meditation och yogafilosofi är integrerad i min livsstil.

293600278_5462524397145894_4652823873667524390_n.jpg

Utbildningar

Min erfarenhetsbank började i unga år genom livets värdefulla universitet. Mina utbildningar inleddes med en fritidspedagogutbildning som senare följdes av flertalet utbildningar inom personlighetsutveckling, hälsofrämjande och friskvårdande fördjupningsutbildningar inom yoga och meditation.

 • ​Instruktörsutbildning Qigong och Taichi - Tai Chi Akademin Stockholm.

 • Mindfulnessinstruktörsutbildning - Ola Scheenström Stockholm.

 • Friskvårdsterapeut och kostkonsult - Sverigehälsan Malmö.​

 • Diplomerad 400 timmars Yogalärare - Ashtanga Vinyasa Yoga Livshälsan Stockholm.​

 • Certifikation ISHTA Yinyoga Teachers training Ulrika Norberg.

 • Fördjupning  av mina kunskaper inom Vipassana meditaion - Insight meditation - och yogaträning på Sri Lanka.

 • Certifierad 200 timmars ISHTA Yogalärare. Göteborg, Ulrica Norberg, Hillevi Borga och Michael Bartelle.​

 • 300 timmars ISHTA Yogalärare. Stockholm, Alan Finger, Sarah Platt Finger, Ulrica Norberg, Hillevi Borga, Michael Bartelle, Katrina Repka, Chungmei Lee.​

 • Certifierad 500 timmars RYT ISHTA Yogalärare.  ​

 • Certifierad ISHTA Yinyoga Teachers training 50 h. Ulrica Norberg & Hillevi Borga.

 • YinTorps skapare & utvecklare.

bottom of page