top of page

lör 28 sep.

|

YinTorp

Mindfullt yogaretreat med vandring och skogsbad.

När sensommaren övergår mot den annalkande hösten är det åter dags för YinTorps 2-dagarsretreat. Naturen är fridfullt vacker och full av livsenergi. Vandring, yoga, skogsbad och stillhet är vad du kan förvänta dig att uppleva under dessa dagarna på YinTorp och dess härliga natur.

Mindfullt yogaretreat med vandring och skogsbad.
Mindfullt yogaretreat med vandring och skogsbad.

Tid och plats

28 sep. 2024 10:00 – 29 sep. 2024 11:00

YinTorp, Björkebodavägen 68 B, 291 57 Arkelstorp, Sverige

Om evenemanget

YinTorp är vackert beläget på ett litet Skånskt berg inbäddad i naturens grönska med unik utsikt. Här är det lätt att finna stillhet och ro såväl utomhus som inomhus, jäkt och stress upplöses så snart du landat in. Här behövs inga förkunskaper av något slag. Du kommer att få en introduktion och information under samlingen när alla deltagare är på plats. Ta gärna med dig kläder för både utomhus och inomhus mindfull yoga. Sitt/liggunderlag, promenadskor samt vattenflaska är också bra att ta med, kanske även badkläder för den som önskar ta ett uppfriskande dopp i Bergahålan, ett gammalt granitstenbrott i närheten.

Hälsosanna gluten- och laktosfria vegetariska måltider samt all dryck under vistelsen ingår. Övernattning i mysig sovalkov eller sängplats i någon av timmerstugorna ingår, medtag egna sängkläder eller boka till mot extra kostnad, 175 kr/set. 

Övernattning i mysig sovalkov med enkelsäng ingår alternativt i dubbelsäng på sovloftet eller i dubbelrummet. (kan bokas som enkelboende mot extra kostnad, 500 kr)

Tvådagarsretreatets totalpris inkl. boende, mat och dryck 2 999 kr/p.

Begränsat antal deltagare, max 8.

Den som önskar boka till spabad eller massage kan göra det på kvällen eller efter utcheck på söndagen!

Biljetter

  • Vandringsretreat på YinTorp.

    Vandringsretreat med yoga, skogsbad, 1 övernattning, samtliga måltider och all dryck ingår i totalpriset.

    2 999,00 kr

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page