top of page

lör 24 aug.

|

YinTorp

Mindfulness & meditationsretreat på YinTorp

Detta tvådagars retreat fokuserar på avslappning, andningstekniker, stressreducering och medveten närvaro genom mindfulness och meditation.

Mindfulness & meditationsretreat på YinTorp
Mindfulness & meditationsretreat på YinTorp

Tid och plats

24 aug. 2024 10:00 – 25 aug. 2024 11:00

YinTorp, Björkebodavägen 68 B, 291 57 Arkelstorp, Sverige

Om evenemanget

I vårt stressfyllda samhälle är det en stor hälsoinvestering att lära sig mindfulness och meditation. När vi kan använda andningstekniker och fokusering kan vi lättare hantera det dagliga livet. Vi kommer under denna helgen att ägna mycket tid åt avslappning, stresshantering, andningstekniker, mindfulness och olika meditationstekniker. 

YinTorp är vackert beläget på ett litet Skånskt berg inbäddad i naturens grönska med unik utsikt. Här är det lätt att finna stillhet och ro såväl utomhus som inomhus, jäkt och stress upplöses så snart du landat in. Här behövs inga förkunskaper av något slag. Du kommer att få en introduktion och information under samlingen när alla deltagare är på plats. Ta gärna med dig kläder för både utomhus och inomhus mindfull yoga. Sitt/liggunderlag, promenadskor samt vattenflaska är också bra att ta med, kanske även badkläder för den som önskar ta ett uppfriskande dopp i Bergahålan, ett gammalt granitstenbrott i närheten.

Hälsosanna gluten- och laktosfria vegetariska måltider samt all dryck under vistelsen ingår. Övernattning i mysig sovalkov med enkelsäng ingår alternativt i dubbelsäng på sovloftet eller i gästrummet. (kan bokas som enkelboende mot extra kostnad, 500 kr)

Därutöver har vi följande boendemöjligheter i någon av våra timmerstugor, i mån av tillgänglighet:

Timmerbo och Tomtebo kan bokas som dubbelboende mot extra kostnad, 750 kr eller som enkelboende, 1 500 kr.

Hör av dig om du har frågor kring detta så löser vi det efter bästa förmåga!

Totalpris 2 999 kr/p

Den som önskar boka till spabad eller massage kan göra det efter utcheck på söndagen!

Biljetter

  • Mindfulnessretreat

    2 999,00 kr

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page