top of page

tors 25 juli

|

YinTorp

Yogaretreat - Inspiration to Transformation!

Essansen av yoga är transformation, fysiskt, mentalt och känslomässigt. Yoga omfattas av allt och utesluter inget. Kom till YinTorps inspirerande transformationsretreat!

Yogaretreat  - Inspiration to Transformation!
Yogaretreat  - Inspiration to Transformation!

Tid och plats

25 juli 2024 14:00 – 29 juli 2024 11:00

YinTorp, Björkebodavägen 68 B, 291 57 Arkelstorp, Sverige

Om evenemanget

Detta är en fantastisk möjlighet att öka förståelsen och kunskapen om såväl yogans transformerande funktion som yogafilosofi, oavsett om du är nybörjare eller van yogautövare. Genom yogan kommer du att lära känna Dig själv bättre och förhoppningsvis öka din självmedkänsla. Allt som upplevs under yoga speglar hur du möter livets med- och motgångar... 

Kom och lär känna Dig själv och bli Ditt bästa jag!

Det kommer varje dag att finnas utrymme för egen tid då du kan vila, reflektera eller varför inte promenera i den natursköna omgivningen.

YinTorp är vackert beläget på ett litet Skånskt berg inbäddad i naturens grönska med unik utsikt. Här är det lätt att finna stillhet och ro såväl utomhus som inomhus, jäkt och stress upplöses så snart du landat in. Här behövs inga förkunskaper av något slag. Du kommer att få en introduktion och information under samlingen när alla deltagare är på plats. Ta gärna med dig kläder för både utomhus och inomhus mindfull yoga. Sitt/liggunderlag, promenadskor samt vattenflaska är också bra att ta med, kanske även badkläder för den som önskar ta ett uppfriskande dopp i Bergahålan, ett gammalt granitstenbrott i närheten.

Hälsosanna gluten- och laktosfria vegetariska måltider samt all dryck under vistelsen ingår. Övernattning i mysig sovalkov med enkelsäng ingår alternativt i dubbelsäng på sovloftet eller i gästrummet. (kan bokas som enkelboende mot extra kostnad, 500 kr)

Därutöver har vi följande boendemöjligheter i någon av våra timmerstugor, i mån av tillgänglighet: 

Timmerbo och Tomtebo kan bokas som dubbelboende mot extra kostnad, 1 000 kr eller som enkelboende, 2 000 kr. 

Hör av dig om du har frågor kring detta så löser vi det efter bästa förmåga!

Totalpris 4 999 kr/p.

Det är oxå möjligt att boka till spabad och/eller massage under vistelsen! 

Biljetter

  • Yogaretreat på YinTorp

    Alla yogaklasser, meditationer, skogsbadande vandringar, boende, samtliga måltider och drycker ingår.

    4 999,00 kr

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page